ارائه ۲۵۰میلیاردتومان تسهیلات به صادرکنندگان زعفران بانرخ۱۵ درصد
ارائه ۲۵۰میلیاردتومان تسهیلات به صادرکنندگان زعفران بانرخ۱۵ درصد

      مدیر عامل بانک توسعه صادرات از ارائه ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات این بانک به صادرکنندگان زعفران خبر داد و گفت: این تسهیلات یکساله و نرخ سود آن ۱۵ درصد است. علی صالح آبادی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه حمایت از تولید وصادرات زعفران کشاورزان توسط بانک­های توسعه صادرات ایران، کشاورزی و […]

 

 

 

مدیر عامل بانک توسعه صادرات از ارائه ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات این بانک به صادرکنندگان زعفران خبر داد و گفت: این تسهیلات یکساله و نرخ سود آن ۱۵ درصد است.

علی صالح آبادی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه حمایت از تولید وصادرات زعفران کشاورزان توسط بانک­های توسعه صادرات ایران، کشاورزی و ملت، اظهار داشت: این تفاهم نامه با هدف تحرک بخشی به تولید و اشتغال با توجه به مشکلات موجود برای خرید زعفران منعقد شده است.

وی ادامه داد: براساس این تفاهم نامه مقرر شد ۲۵۰ میلیارد تومان توسط بانک توسعه صادرات، ۲۵۰ میلیارد تومان توسط بانک ملت و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط بانک کشاورزی و جمعا هزار میلیارد تومان تسهیلات با ۳ درصد سود پایین‌تر از نرخ مصوب در اختیار صادرکنندگان و خریداران عمده زعفران قرار بگیرد.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات خاطر نشان کرد: همچنین ۳ درصد از سود تسهیلات پرداختی به خریداران و صادرکنندگان عمده زعفران توسط سازمان برنامه و بودجه پرداخت می‌شود. وی با بیان اینکه، منابع پرداختی به صادرکنندگان و خریداران عمده زعفران باعث می‌شود تا کشاورزان زعفران‌کار محصول خود را با قیمت بالاتری به فروش برساند، تصریح کرد: این اقدامات در راستای حمایت از تولیدکنندگان و جهش تولید و با توجه به افزایش نرخ ارز انجام می شود.

 

 

رشد ۲۸ درصدی تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی در سال جاری

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت:خوشبختانه بخش کشاورزی سال گذشته ۸.۸درصد رشد داشته و ما هم حداکثر تلاش خود را به کار خواهیم بست تا ازهمه ظرفیت‌هابرای کمک به تحقق شعارجهش تولید دراین بخش استفاده کنیم.

روح اله خدارحمی افزود:خوشبختانه مایحتاج مردم جامعه توسط بخش کشاورزی و تلاش کشاورزان تامین شده و کمبودی وجود ندارد. این اتفاق نشان از عملکرد خوب بخش کشاورزی دارد گرچه مسایل اقتصادی بر قیمت های بازار اثر گذاشته و کالا به دست مصرف‌کننده با قیمت بالاتری می رسد اما در عرصه تولید نقصانی به وجود نیامده است.

وی گفت: با همه سختی هایی که دشمن بد کار برای ما به وجود آورده است جریان تولید در بخش کشاورزی ادامه دارد و ما نیز در بانک کشاورزی برای پشتیبانی از تلاش کشاورزان و تامین و حمایت مالی از فعالیت آنان تلاش می‌کنیم.

خدارحمی گفت: خوشبختانه رشد پرداختی‌های بانک کشاورزی درپایان شهریور امسال نسبت به سال گذشته نزدیک به ۲۸ درصد بود و در یکی دو سال اخیر طرح هایی در بخش کشاورزی اجرا کردیم که در نوع خود بهترین یا برترین است.

وی افزود: با مشارکت بانک کشاورزی در سال جاری بزرگ ترین گلخانه هیدروپونیک و پیشرفته درحضور رئیس جمهور به مساحت ۸۸  هکتار در منطقه آزاد ارس اجرا شد و در حوزه زنجیره مرغ تخمگذار نیز برای اولین بار بزرگ ترین مجتمع مرغ تخم‌گذار کشور به ظرفیت ۳ میلیون قطعه در استان گلستان مرحله به مرحله افتتاح می‌شود و به زودی تکمیل خواهد شد.

وی اضافه کرد: با تلاش کشاورزان اقدامات و حرکت‌های خوبی در بخش کشاورزی کشور در حال انجام است و ما هم این افتخار را داریم که پشتیبان تلاش ها آنان هستیم.

 

قدردانی صندوق نوآوری از بانک آینده

صندوق نوآوری و شکوفایی از بانک آینده به عنوان بانک برتر در تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان قدردانی کرد.

با حضور دکتر واعظی، رییس دفتر و دکتر ستاری، معاون علمی و فن‌آوری رییس‌جمهور، در گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور، از بانک آینده به عنوان بانک برتر قدردانی شد.

در این گردهمایی که در محل ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، دکتر مرادی و مجاهدی اعضای هیأت‌مدیره بانک آینده و خانم دکتر فخریان، رییس اداره اعتبارات خرد و متوسط حضور داشتند.

معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به پاس خدمات شایسته بانک آینده در امر تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و کوشش مجدانه و ارزشمند در توسعه نظام تأمین مالی نوآورانه و دانش‌محور، با اهدای لوح سپاس، از این بانک، تقدیر نمود.

در بخشی از این لوح سپاس، که با امضای دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فن‌آوری رییس جمهور و دکتر علی وحدت، رییس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی است، خطاب به دکتر فطانت، مدیرعامل بانک آینده، ذکر شده است: «امید است با اتکال به ایزد متعال و جد و جهد جناب‌عالی و مجموعه مدیران و کارکنان گران‌قدر بانک آینده در فراهم‌سازی ابزارها و راه‌کارهای خلاقانه و کارآمد در حمایت از کاربردی‌کردن دانش و تجاری‌سازی نوآوری‌ها، شاهد جهش در اقتصاد دانش‌بنیان و تحقق اهداف عالیه و اقتصاد مقاومتی در توسعه پایدار اقتصادی کشور عزیزمان باشیم».