پنج طرح بزرگ تفریحی و گردشگری در شهر همدان اجرا می‌شود
پنج طرح بزرگ تفریحی و گردشگری در شهر همدان اجرا می‌شود

      همدان – خبرنگار روزنامه جمله/ شهردار همدان از اجرای پنج طرح بزرگ تفریحی و گردشگری در این شهر خبر داد و گفت: اجرا و بهره برداری از این طرح‌ها نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های فرهنگی شهر و همچنین تامین خواست و مطالبات شهروندان دارد. عباس صوفی افزود: این پروژه‌های فرهنگی و گردشگری […]

 

 

 

همدان – خبرنگار روزنامه جمله/

شهردار همدان از اجرای پنج طرح بزرگ تفریحی و گردشگری در این شهر خبر داد و گفت: اجرا و بهره برداری از این طرح‌ها نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های فرهنگی شهر و همچنین تامین خواست و مطالبات شهروندان دارد.
عباس صوفی افزود: این پروژه‌های فرهنگی و گردشگری شامل شهربازی در بلوار حضرت امام خمینی(ره)، بوستان ۲۵۰ هکتاری اکباتان، بوستان آمادای در بلوار آیت الله نجفی، شهرک گردشگری منطقه رباط و بوستان ولایت هستند که عملیات اجرایی آنها آغاز شده است.
وی با بیان اینکه اثربخشی این طرح‌ها در ابعاد مختلف در حال بررسی است، تاکید کرد: این طرح‌ها قبل از اجرا در شورای تاثیرات اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و زیست محیطی بررسی می شود تا اثربخشی آنها از همه جوانب سنجیده شود.
شهردار همدان گفت: این شورا از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و اساتید دانشگاه در رشته های مربوطه، کارشناسان شهرداری و شورای اسلامی در آن عضو هستند.
صوفی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات افکار عمومی از مدیریت شهری، ارزیابی طرح‌های اثرگذار شهری است که به این موضوع توجه ویژه داریم. به گفته وی کمبود شرکت‌های پژوهشگر از مشکلات شهر همدان است اما شهرداری با تدوین مقررات و کلاس‌های آموزشی برای توانمندسازی شرکت‌های موجود از ظرفیت دانشگاه‌ها برای جبران این کم و کاستی تلاش می‌‌کند.
شهردار همدان کمبود نیروی متخصص در شهرداری‌های استان را از مسائل مهم و جدی عنوان کرد و گفت: در جذب و استخدام نیروی متخصص مشکلاتی وجود دارد که نیازمند رسیدگی و پیگیری است.
صوفی اظهار داشت: ارایه خدمات خوب در گرو بهره‌مندی شهرداری‌ها از نیروی انسانی متخصص است.
وی تاکید کرد: شهرداری‌ها به ویژه شهرداری همدان کمبود نیرو دارد و چگونگی جذب نیروی متخصص باید چاره اندیشی شود.
شهردار همدان گفت: در برخی بخش‌ها کمبود نیرو محسوس‌تر است و یک نفر مسئول چند کار است که این روند موجب کاهش کیفیت و اثربخشی عملکرد شهرداری می‌شود.
به گفته صوفی این موضوع نه تنها شهرداری همدان را آزار می‌دهد بلکه دامن‌گیر شهرداران استان نیز شده است.
او به اختلاف فاحش حقوق و مزایای نیرو‌های رسمی و قراردادی شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: این موضوع موجب نارضایتی کارکنان شده که نیازمند رسیدگی است.
شهردار همدان وصول ارزش افزوده را از دیگر مشکلات شهرداری‌های استان برشمرد و گفت: برخی از بیمه‌ها و فروشگاه‌ها این مبالغ را پرداخت نمی‌کنند که بر اساس قانون باید تمکین کنند. صوفی تصریح کرد: شهرداری‌ها به ویژه آنها که کوچکتر هستند نیاز بیشتری به وصول این مطالبات دارند و نباید حقوقشان ضایع شود.