سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: اگر رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک بدون عوارض منجر به تحریک قیمت شیرخام نشود، افزایش قیمتی در حوزه لبنیات نداریم. سید محمد رضا بنی طبا با اشاره به اینکه برنامهای برای افزایش قیمت لبنیات تا پایان سال در دستور کار نیست، اظهار کرد: اگر رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک […]
سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: اگر رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک بدون عوارض منجر به تحریک قیمت شیرخام نشود، افزایش قیمتی در حوزه لبنیات نداریم. سید محمد رضا بنی طبا با اشاره به اینکه برنامهای برای افزایش قیمت لبنیات تا پایان سال در دستور کار نیست، اظهار کرد: اگر رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک بدون عوارض منجر به تحریک قیمت شیرخام نشود، افزایش قیمتی در لبنیات نداریم چرا که به سبب فصل پر شیری، شیرخام به میزان کافی جذب کارخانهها میشود. او با اشاره به اینکه قیمت لبنیات مشمول و غیرمشمول قیمت گذاری تغییری نداشته است، افزود: با ورود به فصل گرما و کاهش مصرف شیرخام، هزینههای تولید اعم از حقوق و دستمزد و تورم افزایش مییابد و برآورد میشود که از نیمه فروردین به بعد هزینههای تولید ۱۰ تا ۱۵ درصد رشد یابد.
تولید کنندگان کوچک قطعه در یک قدمی تعطیلی
دبیر انجمن قطعه سازان گفت: محیط زیست برای افزایش تولید سنگ جلوی پای تولید کنندگان قطعه انداخته است و اجازه افزایش ظرفیت را نمیدهند. مازیار بیگلو با اشاره به اینکه قطعه سازان به دنبال افزایش تولید متناسب با سال جهش تولید هستند، گفت: امسال قطعه سازان در نظر داشتند ظرفیت تولید را افزایش دهند و این امر تحقق یافت و ۶۰ درصد افزایش تولید داشتیم، اما این کار با مشکلات زیادی همراه بود. وی گفت: اکنون قطعه سازان با ظرفیت مجاز اقدام به تولید میکنند و برخی کم و برخی زیاد تولید دارند، اما برای افزایش تولید مشکلاتی نیز وجود دارد. محیط زیست برای افزایش تولید سنگ جلوی پای تولید کنندگان قطعه انداخته است و اجازه افزایش ظرفیت را نمیدهند و آن را محدود کرده است و این تولیدکنندگان در معرض تعطیلی هستند.
وزارت جهاد کشاورزی ۸۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران آب
بدهکار است
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: این وزارتخانه ۸۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران و مردم بدهکار است که به مرور تسویه میشود. امروز علی مراد اکبری گفت: هفتگی حدود ۲ تا ۳ میلیون یورو اعتبار پرداخت میشود که مجموع این بدهیها تا پایان سال به حداکثر فروردین و اردیبهشت سال آینده پرداخت میشود. اکبری این بدهیها را از محل اجرای پروژه های آب عنوان کرد و گفت: امسال ۸۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری با اعتبار ۱۱۵۰ میلیارد تومان راهاندازی شد و ۱۲۰ هزار هکتار هم در حال اجرا است. به گفته این مسؤول علی رغم این که دولت باید ۸۵ درصد این پروژهها را متقبل میشد و ۱۵ درصد دولت پرداخت میکرد اما در عمل به علت محدودیتهای اعتباری ۳۵ درصد هزینهها از سوی مردم پرداخت شد.
ضرورت برنامهریزی هوشمندانه برای حضور خارجیها در بازار لوازمخانگی ایران
دبیرکل انجمن صنایع لوازمخانگی ایران گفت: شرکتهای خارجی علاقهمند به بازگشت و حضور مجدد در بازار بزرگ ایران هستند، اما این بار باید هوشمندانه و مشروط با آنها مذاکره کنیم تا عمق همکاریها افزایش یابد. «عباس هاشمی» افزود: در سالهای گذشته خروج برندهای مطرح خارجی از کشورمان به اجبار و تحت فشار آمریکاییها اتفاق افتاد، این در حالی است که اکثر آنها خواهان استمرار حضور در بازار ایران بودند. وی گفت: همین خروج اما برکاتی با خود به دنبال داشت که از جمله آنها صنعت داخلی به خودش آمد و توانست راه توسعه خود را پیدا کند. امروز رشد بسیار خوبی در تعمیق ساخت داخل انواع لوازمخانگی در کشور اتفاق افتاده است. وی یادآور شد: با این حال، تهیه و تامین برخی اقلام در داخل بهصرفه نیست و همچنان نیازمند واردات است.