مشاور سابق رییس جمهوری به اظهارات عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در مورد اصابت موشک در اطراف رآکتور هستهای دیمونا در جنوب سرزمینهای اشغالی واکنش نشان داد. «حمید ابوطالبی» در توئیتر نوشت: دلیل این امر که هر اتفاق سیاسی یا امنیتی در فلسطین اشغالی میافتد، گروهی در ایران وظیفه خود میدانند تا برای آن […]
مشاور سابق رییس جمهوری به اظهارات عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در مورد اصابت موشک در اطراف رآکتور هستهای دیمونا در جنوب سرزمینهای اشغالی واکنش نشان داد.
«حمید ابوطالبی» در توئیتر نوشت: دلیل این امر که هر اتفاق سیاسی یا امنیتی در فلسطین اشغالی میافتد، گروهی در ایران وظیفه خود میدانند تا برای آن سناریوسازی مسئولیتآور کنند، چیست؟
مشاور سابق حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ادامه این توئیت نوشت: قدرت نمایی غیرواقعی! پرکردن صوری خلأها! فریب افکار عمومی! تخریب مذاکرات! درگیری علنی! و…آیا موضعگیریهای غیرمسئولانه ۸۴-۹۲ در حال بازگشت است؟
پیش از این «محسن دهنوی» عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی درباره اصابت موشک در اطراف رآکتور هستهای دیمونا در توئیتر نوشته بود: اقتدار پوشالی گنبد آهنین با تنها یک موشک نسل قدیم ایرانی به باد رفت. اینکه یک موشک بود؛ با بارانی از موشکهای پیشرفته ایرانی چه خواهید کرد؟
شروط محسن هاشمی برای حضور احتمالی در انتخابات ریاستجمهوری
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران، درباره حضور احتمالی محسن هاشمی در انتخابات ۲۸ خرداد ریاستجمهوری، گفت: ظاهرا هاشمی برای حضور در انتخابات دو شرط اطمینان از احراز صلاحیت و معرفی به عنوان گزینه جبهه اصلاحات را مطرح کرده است.
محمد نمازی درباره اظهارات محمد عطریانفر درباره حمایت حزب کارگزاران از نامزدی محمد جواد ظریف، گفت: در پیگیریهایی که در این باره کردم به مستندی نرسیدم که نشان دهد این موضوع در شورای مرکزی حزب کارگزاران به تصویب رسیده باشد البته دور از ذهن نیست که موضوع نامزدی احتمالی ظریف مورد بررسی قرار گیرد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران افزود: یکی از رسانهها به نقل از من مصاحبهای درباره حمایت از نامزدی ظریف از سوی حزب کارگزاران منتشر کرد که از این موضوع بسیار تعجب کردم اگر چه این موضوع را تکذیب نمیکنم. ظریف در صورت اعلام داوطلبی به احتمال قوی یکی از نامزدهای موردنظر حزب کارگزاران خواهد بود.
نمازی درباره احتمال نامزدی محسن هاشمی برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: هاشمی جزو نامزدهای اصلی حزب کارگزاران بود اما خودش قصد جدی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد. ظاهرا هاشمی برای حضور در انتخابات دو شرط مطرح کرده است که در صورت تحقق آنها به عرصه بیاید. شروط هاشمی درباره اطمینان خاطر از احراز صلاحیت از سوی شورای نگهبان و اجماع جبهه اصلاحات ایران است. اگر چه به اعتقاد من هنوز موضوع حضور هاشمی در عرصه انتخابات قطعیت ندارد.
وی درباره احتمال اعلام نامزدی سید مصطفی تاجزاده فعال اصلاحطلب برای انتخابات ریاستجمهوری و تفاسیر جناح رقیب از این رفتار، یادآور شد: در صحبتی که حدود دو، سه هفته پیش با او داشتم حرفش این بود که «ما نامزد خود را معرفی میکنیم و در پی تأیید آن هستیم و اگر نشد، بعد تصمیم میگیریم.» به تازگی هم صحبتهای بسیاری درباره نامزدی تاجزاده عنوان شده و دوستان درپی مطرح کردن او هستند. تا جایی که میدانم او این موضوع را تکذیب نکرده است. نمازی ادامه داد: از آنجا که شرایط آمدن سید حسن خمینی فراهم نشد، شاید همه احزاب عضو جبهه اصلاحات ایران تصمیم گرفتهاند اگر نامزدی دارند برای ثبتنام اقدام کند و شاید بحث نامزدی تاجزاده هم بر همین اساس مطرح شده است. حسین مرعشی نایب رییس اول جبهه اصلاحات هم در مصاحبهای بحث ائتلاف را به بعد از تأیید نامزدها موکول کرده است.
وزارت خارجه: اظهارات اخیر رستم قاسمی درباره یمن خلاف واقعیت و سیاستهای ایران است
روابط عمومی وزارت خارجه ایران امروز جمعه به اظهارات اخیر رستم قاسمی «وزیر اسبق نفت و کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری» در ارتباط با کمک نظامی و حضور مستشاران نظامی ایران در یمن واکنش نشان داد.
روابط عمومی وزارت امور خارجه با انتشار اطلاعیهای در مورد اظهارات اخیر رستم قاسمی در ارتباط با کمک نظامی و حضور مستشاران نظامی ایران در یمن در گفتگو با روسیا الیوم در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام کرد: اظهارات منتشر شده در این مصاحبه برخلاف واقعیت و سیاست های جمهوری اسلامی ایران در یمن است.
روابط عمومی وزارت امور خارجه با یاد آوری مراجع رسمی در جمهوری اسلامی ایران برای اعلام مواضع کشور تاکید کرد: حمایت جمهوری اسلامی ایران از یمن یک حمایت سیاسی است و کشورمان از روند مسالمت آمیز بحران یمن و تلاش های سازمان ملل برای حل سیاسی این جنگ خانمانسوز حمایت می کند.
وزیر خارجه پاکستان: روابطمان با ایران عمق بیشتری یافته است
وزیر امور خارجه پاکستان پس از سفر به ایران در بیانیهای به موضوعات مطرح شده در مذاکراتش با مقامات ایران و نتایج این سفر پرداخت.
به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی تایمز پاکستان، شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان پس از سفر به ایران در بیانیهای ویدیویی گفت که روابط دوستانه میان دو کشور پس از سفرش عمق بیشتری یافته است و در مسیر تاثیرگذاری و همکاری پیش میرود. قریشی گفت که رئیس جمهور ایران تصدیق کرده است که روابط دوجانبه میان پاکستان و ایران طی دو سال و نیم گذشته به طرز چشمگیری بهبود یافته است. او گفت که دیدارهایش با حسن روحانی رئیس جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران بر تقویت روابط دوجانبه و ارتقای روابط میان ملت های دو کشور متمرکز بوده است. وزیر امور خارجه پاکستان همچنین گفت: موافقت شد که مجلس ایران هم مانند پاکستان نقشی در مقابله با جریان رو به رشد اسلام هراسی در غرب داشته باشد. او افزود که تهران و اسلام آباد درباره وضعیت افغانستان، اتفاق نظر بیشتری درباره مسئله تلاش ها در راستای صلح و ثبات دارند.
قریشی علاوه بر این مطرح کرد که ایران او را در جریان مذاکرات پیرامون توافق هسته ای نیز گذاشته است.
او در ادامه گفت: تفاهم نامه امضا شدا میان پاکستان و ایران موجب گشایش بازارچه هایی در مناطق مرزی خواهد شد.
استقبال روسیه از روند مذاکرات احیای برجام در وین
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در یک کنفرانس خبری موضع دولت روسیه را درباره روند مذاکرات احیای برجام، بیان کرد.
به گزارش پایگاه خبری اردوپوینت، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنج شنبه درباره مذاکرات احیای توافق هستهای(برجام) در وین گفت: در کل از پیشرفت احیای برجام در چارچوب رایزنی ها میان شرکای فعلی توافق و نمایندگان آمریکا راضی هستیم. زاخارووا تاکید کرد که درباره تجدید نظر در برجام در مذاکرات وین گفت و گویی انجام نمی شود و این تصدیق می کند که توافق هسته ای نمی تواند جایگزینی داشته باشد.
در دو هفته اخیر، مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته ای از طریق بازگشت دوجانبه تهران-واشنگتن به پایبندی کامل به توافق هسته ای در وین جریان داشته است.