شمخانی: احساس تبعیض دردناک‌تر از خشکسالی و بی‌آبی است
شمخانی: احساس تبعیض دردناک‌تر از خشکسالی و بی‌آبی است

  دبیر شورای عالی امنیت ملی در توییتی با اشاره به شرایط امروز خوزستان تاکید کرد: ثروت خوزستان سرمایه ملی است و برای حفظ آن، آبادانی و رفاه مردمانش اجتناب ناپذیر است. علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در توییتی نوشت: احساس تبعیض دردناک‌تر از خشکسالی و بی‌آبی است. تاکنون سهم مردم خوزستان از […]

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی در توییتی با اشاره به شرایط امروز خوزستان تاکید کرد: ثروت خوزستان سرمایه ملی است و برای حفظ آن، آبادانی و رفاه مردمانش اجتناب ناپذیر است.
علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در توییتی نوشت: احساس تبعیض دردناک‌تر از خشکسالی و بی‌آبی است.
تاکنون سهم مردم خوزستان از شرکت‌های نفتی و واحدهای صنعتی بزرگ استان، فخر فروشی مدیران و کارکنان غیربومی و پروازی و حسرت بوده است.
ثروت خوزستان سرمایه ملی است و برای حفظ آن، آبادانی و رفاه مردمانش اجتناب ناپذیر است.
ند پرایس: آمریکا آماده بازگشت به مذاکرات وین برای احیای برجام است
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر آمادگی واشنگتن مبنی بر بازگشت به گفت‌وگوهای وین جهت احیای توافق هسته‌ای با ایران تاکید کرد.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در کنفرانسی خبری در پاسخ به پرسشی در خصوص مذاکرات وین برای احیای برجام گفت: همانطور که می‌دانید تاریخ برگزاری دور هفتم مذاکرات مشخص نشده است. ما بارها و بارها اعلام کرده‌ایم که آماده پیشروی در مسیر احتمالی بازگشت به پایندی مشترک به برجام هستیم و عزم لازم را داریم.
وی ادامه داد: باور داریم که دیپلماسی موثرترین ابزاری است که در اختیار داریم‌ و با کمک شرکای ۱+۵ تلاش می‌کنیم تا بار دیگر مطمئن شویم که ایران به طور دائم و قابل اطمینان از دستیابی به سلاح هسته‌ای محروم خواهد ماند.
پرایس افزود: ما می‌دانیم که دولت ایران در دوره انتقالی است. آن‌ها باید تصمیم‌هایی در درون سیستم خود اتخاذ کنند. ما در خصوص این تصمیمات و اثرات آن‌ها گمانه‌زنی نخواهیم کرد. همانطور که گفتیم کارهای زیادی وجود دارد که هیات آمریکایی می‌توانند از واشنگتن انجام دهند و نماینده ویژه رابرت مالی و تیمش اینجا در وزارت خارجه مشغول هستند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به اینکه آیا ضرب‌العجلی برای مذاکرات وین وجود دارد؟ تکرار کرد: ما پیش‌تر نیز گفتیم که باور داریم که دیپلماسی موثرترین ابزار برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است اما این روند نمی‌تواند بی‌انتها باشد. این تعلل بر روی محاسبات ما درخصوص مزایای بازگشت دوجانبه احتمالی به برجام تاثیر خواهند گذاشت. ما چارچوب زمانی تعیین نمی‌کنیم اما مسئله‌ای است که از نزدیک آن را تحت نظر داریم‌.
تاکید ایران و روسیه بر تقویت و فعال سازی کریدور شمال– جنوب
سفیر کشورمان در مسکو در ملاقات با «میخائیل پاولوف» قائم مقام راه آهن روسیه، ارسال نخستین محموله کانتینری از فنلاند به هند از مسیر روسیه و ایران را گامی مهم در مسیر فعال سازی کریدور شمال-جنوب دانسته و بر ضرورت تداوم ارسال محموله های بعدی تاکید کرد.
در این دیدار کاظم جلالی، اجرایی شدن پروژه برقی سازی راه آهن گرمسار اینچه برون را به عنوان بخشی از کریدور شمال جنوب مورد اشاره قرار داد.
قائم مقام راه آهن روسیه نیز ضمن تاکید بر ضرورت از میان برداشتن برخی موانع در مسیر بهره برداری کامل از کریدور شمال جنوب، بر استفاده از ظرفیت های وسیع بندر چابهار تاکید کرد .
سخنگوی اتحادیه اروپا: گذشت زمان در ارتباط با مذاکرات وین به نفع کسی نیست
سخنگوی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی تاکید کرد که هنوز تاریخی برای از سرگیری مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای ایران و آمریکا مشخص نشده است،
یک سخنگوی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی، روز پنج شنبه در گفت‌وگو با صدای آمریکا، با اشاره به اینکه هنوز تاریخی برای از سرگیری مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای ایران و آمریکا مشخص نشده است، گفت: «فرصت دادن به دیپلماسی امری مهم است اما گذر زمان به نفع کسی نیست. بنابراین باید از تأخیرهای بی‌مورد جلوگیری شود و در اسرع وقت و با انعطاف‌پذیری لازم به مذاکرات برگردیم.» او افزود :«ما مذاکره درباره مسیر آتی برجام و تحولات در افغانستان را تأیید می کنیم، اما جزئیات بیشتری از آن را نمی توانیم به اشتراک بگذاریم.» این سخنگو در پاسخ به پرسشی درباره تماس تلفنی چهارشنبه محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران با جوزپ بورل، مسول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و اینکه آیا تاریخی برای از سرگیری مذاکرات مطرح شده است، عنوان کرد: «هنوز تاریخ مشخصی برای از سرگیری مذاکرات وین مشخص نشده است. هماهنگ کننده ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به عنوان هماهنگ کننده مذاکرات، همچنان در تماس نزدیک با شرکت کنندگان در برجام از جمله ایران، و همچنین ایالات متحده است تا اطمینان حاصل شود که مذاکرات در اسرع وقت از سر گرفته می‌شود.»
یک مقام پنتاگون مدعی حمایت ایران از حملات گروه‌های عراقی به نیروهای آمریکایی شد
یک مسئول عالیرتبه در وزارت دفاع آمریکا مدعی شد که ایران از حملات به نیروهای آمریکایی در منطقه حمایت می کند.
شبکه العربیه به نقل از یک مسئول عالیرتبه پنتاگون که نام او را ذکر نکرده، نوشت: آمریکا به اقدامات بازدارنده در قبال ایران و شبه نظامیان مرتبط با ایران فکر می کند. وی مدعی شد: ایران از شبه نظامیانی که به منافع آمریکا حمله می کنند، حمایت مالی و تسلیحاتی می کند. این مسئول پنتاگون خاطرنشان کرد: ما شاهد تداوم حملات علیه نیروهایمان هستیم و آموزش وحمایت های مالی و تسلیحاتی ایران از شبه نظامیانی که ما را مورد هجوم قرار می دهند امری روشن است. وی همچنین گفت که حمایت از نیروهای آمریکایی و حمایت از مقرهای دیپلماتیک بخشی از گفت وگوهای آمریکایی-عراقی است. پیش از این نیز جان کربی، سخنگوی پنتاگون هم گفته بود که آمریکا نگران حمله به منافعش در عراق است و ایران باید حمایت از شبه نظامیان در عراق را متوقف کند.
طرح کمک معیشتی در صورت موافقت دولت تمدید و اجرا می‌شود
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طرح کمک معیشتی آماده است و در صورت موافقت دولت سیزدهم برای کمک به افراد کم درآمد این طرح تمدید و اجرا می‌شود.
«محمد مهدی مفتح»، اولویت نخست دولت سیزدهم را رفع مشکلات اقتصادی عنوان کرد و گفت: امروز شاهد مشکلات معیشتی و اقتصادی در کشور هستیم به طوری که مردم برای گذران زندگی روزمره خود دچار مشکل هستند درآمدها وهزینه‌ها باهم تعادل ندارند و تورم هم فشار زیادی بر مردم وارد می کند.
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: در این شرایط دولت باید برای رفع مشکلات معیشتی اقشار کم‌درآمد اقدامات لازم را انجام دهد تا آنها بتوانند زندگی روزمره خود را اداره کنند. نماینده مردم تویسرکان با بیان اینکه تورم ام المصائب اقتصاد است گفت: دولت سیزدهم باید بتواند تورم را مهار کند واقداماتی انجام دهد که تاثیر آن در زندگی مردم ملموس و مشخص شود هر چند این اقدامات در زبان ساده ، اما درعمل دشوار است.
مفتح رمز موفقیت دولت را کنترل وضعیت اقتصادی و کل مشکلات معیشتی مردم عنوان کرد و گفت: نباید اقتصاد جامعه را به هر طرفی که می‌خواهد بکشاند، دولت باید اقتصاد را مدیریت کند و این موضوع باید جز اولویت های دولت سیزدهم باشد.