فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: به رغم کاهش مراجعان سرپایی به بیمارستانهای تهران، میزان مرگ و میر بیماران کرونایی در استان تهران همچنان بالاست و در این زمینه استان در وضعیت قرمز قرار دارد. دکتر علیرضا زالی روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت مقابله با ویروس کرونا استان تهران افزود: […]
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: به رغم کاهش مراجعان سرپایی به بیمارستانهای تهران، میزان مرگ و میر بیماران کرونایی در استان تهران همچنان بالاست و در این زمینه استان در وضعیت قرمز قرار دارد.
دکتر علیرضا زالی روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت مقابله با ویروس کرونا استان تهران افزود: تعداد بیماران سرپایی در بیمارستان های تهران از اواخر هفته گذشته کاهش یافته که این موضوع می تواند نوید بخش کاهش تعداد بستری ها و فوتی های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا باشد. وی با بیان اینکه کل مراجعه به بیمارستان های تهران ۳.۲ دهم دصد و مراجعان سرپایی ۲.۷ دهم درصد کاهش یافته است، ادامه داد: مجموعه بیمارانی که اکنون در تهران بستری هستند به ۹ هزار ۷۷۲ بیمار رسیده که این عدد با تاخیر تغییر می کند. دکتر زالی با بیان اینکه بیماران مبتلا به سویه دلتا ۲.۵ روز به طور متوسط دیرتر ترخیص می شوند، گفت: حضور این بیماران در مراکز درمانی، طولانی تر است، تعداد بیماران بخش مراقبت های ویژه در پنج روز گذشته به عدد ۲ هزار و ۴۰۰ مورد رسیده و خوشبختانه این تعداد افزایش نیافته است. فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اذعان داشت: سوش دیگری از کرونا به نام سویه لامبدا (Lambda) نیز برای نخستین بار در کشور پرو مشاهده شده و اکنون این سوش ۵۲ کشور جهان انتقال یافته است ما باید بسیار مراقبت کنیم تا این سویه جدید کشور ما نشود. دکتر زالی با بیان اینکه سرایت پذیری سوش لامبدا نسبت به دلتا بیشتر و واکسن گریزی بیشتری دارد، افزود: ابتلای کودکان و نوجوانان به سویه لامبدا بیش از دیگر سوش های کرونا است.
استاندار: هزینه تست پی. سی. آر در تهران بر عهده سازمانهای بیمهگر است
استاندار تهران گفت: هزینه تست پی. سی. آر از امروز در استان بر عهده سازمانهای بیمهگر تامین اجتماعی، سلامت و نیروهای مسلح قرار گرفت. انوشیروان محسنی بندپی روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت مقابله با ویروس کرونا استان تهران افزود: با این اقدام علاوه بر اینکه بار مالی از دوش دانشگاه های علوم پزشکی برداشته شد افراد بدون نگرانی بابت هزینه های تحمیل شده می توانند این تست را انجام دهند، هر چند این اقدام باید از ابتدای شیوع ویروس کرونا انجام می شد. وی ادامه داد: با شناسایی به هنگام بیماران علاوه بر تسریع در درمان میزان سرایت پذیری و مرگ و میر کاهش می یابد. محسنی بندپی ضمن قدردانی از ۵۵۰ روز تلاش بی وقفه کادر درمان و تبریک روز پزشک گفت: براساس توصیه سازمان جهانی بهداشت بحث سلامت مختص به دانشگاه های علوم پزشکی و دستگاه خاصی نیست بلکه یک موضوع حاکمیتی است که باید از تمامی ظرفیت ها برای حفظ و ارتقای سلامتی آحاد جامعه استفاده شود.
کاهش بیماران سرپایی در استان
استاندار تهران اذعان داشت: با تلاش تمام دستگاه های اجرایی و خدماتی بخصوص نیروی انتظامی در کنترل عبور و مرور خودروها و جلوگیری از سفرهای برون شهری، اکنون تعداد بیماران سرپایی در استان تهران کاهش یافته است.
محسنی بندپی همچنین از همکاری موثر اصناف و شهروندان نیز قدردانی کرد و گفت: نباید اصنافی که با ما همکاری کرده اند پاسوز درصد کمی از اصناف که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده اند، شوند و از فعالیت آنان نیز جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه فعالیت اصناف باید با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سر گرفته شود، خاطرنشان کرد: برای پاساژها و بازارهای سربسته نیز باید پروتکل های جداگانه ای در نظر گرفته شود تا آنها نیز بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. استاندار تهران گفت: فرمانداران نیز باید همانند قبل ستادهای مقابله با ویروس کرونا را با حضور مسئولان ذی ربط تشکیل دهند و با شناسایی سوله های نزدیک به بیمارستان ها آنها را برای بیماران مبتلا به کرونا تجهیز کنند تا نگرانی ما کمتر شود. محسنی بندپی با بیان اینکه مسئولان به بار مالی توجه نکنند چراکه سلامتی مردم برای ما حائز اهمیت است، افزود: تاکنون دو سوله ۴۰ تختخوابی در شهرهای بهارستان و اسلامشهر در نزدیکی بیمارستان ها تجهیز و افتتاح شده است.
دانشگاه های علوم پزشکی برای جلوگیری از ازدحام زمان تعیین کنند
استاندار تهران با بیان اینکه شاهد افزایش منحنی واکسیناسیون در استان هستیم، گفت: برای تزریق نوبت اول واکسیناسیون گروه های هدف روز و ساعت مراجعه به مراکز تجمیعی مشخص شده اما برای گروه هایی که نوبت دز دوم واکسن آنها فرا رسیده فقط روز بدون در نظر گرفتن زمان مشخص در نظر گرفته شده که این امر باعث شلوغی و ازدحام در این مراکز و نارضایتی مردم شده است. محسنی بندپی از مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی تهران خواست برای دز دوم تزریق افراد نیز زمان مشخص کنند تا این مشکل رفع شود.
کرونا جان ۶۱۰ نفر دیگر را گرفت
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۱۰ نفر در کشور بر ابتلا به کرونا جان باختند.
از دیروز تا امروز یکم شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۸ هزار و ۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵ هزار و ۱۰۸ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۷۱۵ هزار و ۷۷۱ نفر رسید. متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۲ هزار و ۶۴۸ نفر رسید. همچنین تا کنون سه میلیون ۹۶۱ هزار و ۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۷ هزار و ۶۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۲۷ میلیون و ۹۷۴ هزار و ۹۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. اکنون ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. در شبانه روز گذشته، ۵۸۹ هزار و ۳۷۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. ۱۶ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۸۸۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۸۱۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۳ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۶۹۹ دُز رسید.