استاندار گیلان گفت: برنامه ریزی دقیق برای واردات چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی کمک به حفظ توان تولید و حمایت از مصرف کنندگان است. ارسلان زارع، در دیدار با اسماعیلی، رییس دفتر ریاست جمهوری گزارشی از وضعیت عمومی استان، برنامههای اجرا شده در مقابله با کرونا، پیشرفت پروژههای عمرانی و زیرساختی […]
استاندار گیلان گفت: برنامه ریزی دقیق برای واردات چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی کمک به حفظ توان تولید و حمایت از مصرف کنندگان است. ارسلان زارع، در دیدار با اسماعیلی، رییس دفتر ریاست جمهوری گزارشی از وضعیت عمومی استان، برنامههای اجرا شده در مقابله با کرونا، پیشرفت پروژههای عمرانی و زیرساختی همچون راه آهن رشت-کاسپین، باقیمانده آزاد راه قزوین رشت در محدوده رودبار و منجیل و نیز سدهای در دست اجرا ارائه کرد. او با اشاره به ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری و تولید ۷۵۰ هزار تن برنج سفید در استان و یادآوری جایگاه گیلان در تولید این ماده مهم غذایی گفت: بهرغم تلاش برای خودکفایی کشور در زمینه تولید برنج به دلیل برخی محدودیتها، واردات این محصول اجتناب ناپذیر است. ارسلان زارع تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع که ضامن امنیت غذایی و سلامت آحاد جامعه میباشد، خواستار محدود کردن واردات برنج به نیازهای واقعی کشور و نیز اجباری شدن استاندارد این کالای وارداتی هستیم.