مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از رشد ۱۴ درصدی میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور طی پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه، معادل ۵۸.۹۹ میلیون تن بوده […]
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از رشد ۱۴ درصدی میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور طی پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه، معادل ۵۸.۹۹ میلیون تن بوده است.
روانبخش بهزادیان با اشاره به اینکه میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بخش کانتینری، فله خشک، فله مایع، جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) و مواد نفتی در بنادر کشور طی پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۰ معادل ۵۸.۹۹ میلیون تن بود، اظهار کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که معادل ۵۱.۷۳ میلیون تن بود، حاکی از رشد ۱۴ درصدی است.
وی ادامه داد: میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بنادر آبادان، اروندکنار، آستارا، امام خمینی(ره)، امیرآباد، انزلی، بوشهر، تیاب، جاسک، چابهار، چارک، چوئبده، خرمشهر، دیر، شهیدباهنر، شهیدرجایی، شهیدحقانی، فریدون کنار، قشم، گناوه، لنگه و نوشهر مدنظر قرار گرفته است.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا تا پایان مردادماه سال جاری در بخش کانتینری ۸,۶۶ میلیون تن، فله خشک ۱۷.۷۷ میلیون تن، فله مایع ۱.۹۴ میلیون تن، جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) ۸.۳۷ میلیون تن و مواد نفتی ۲۲.۲۴ میلیون تن بوده است.
بهزادیان در رابطه با میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا طی پنج ماهه نخست سال ۹۹ در بخش های مختلف اعم از کانتینری، فله خشک، فله مایع، جنرال کارگو و مواد نفتی، خاطرنشان کرد: میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بخش کانتینری ۸,۴۹ میلیون تن، فله خشک ۱۶.۷۷ میلیون تن، فله مایع ۱.۳۱ میلیون تن، جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) ۷.۰۲ میلیون تن و مواد نفتی ۱۸.۱۴ میلیون تن بوده است.
وی افزود: میزان عملیات تخلیه و بارگیری در پنج ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در بخش فله خشک رشد ۶ درصدی، در بخش فله مایع رشد ۴۷,۹ درصدی، در بخش جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) رشد ۱۹.۴ درصدی و در بخش مواد نفتی رشد ۲۲.۶ درصدی را تجربه کرده است.
در مرداد و روزهای ابتدایی شهریور انجام شد:
وارسی پروازی سامانههای ناوبری و کمک ناوبری
و طرحهای خروجی و ورودی ۱۴ فرودگاه کشور
سامانههای ناوبری و کمک ناوبری و طرحهای خروجی و ورودی ۱۴ فرودگاه کشور در مرداد و روزهای ابتدایی شهریور سال جاری مورد وارسی پروازی قرار گرفت.
در ماه مرداد و روزهای ابتدایی شهریورماه سال جاری، سامانههای ناوبری و کمکناوبری و طرحهای ورودی و خروجی ۱۴ فرودگاه کشور شامل سامانههایی مانند VOR، DVOR/DME و ILS توسط هواپیمای فلایت چک شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران وارسی پروازی شدند. در مردادماه، عملیات وارسی پروازی سامانههای ناوبری و کمک ناوبری فرودگاههای گرگان، کلاله، مشهد، باند ۲۹ راست مهرآباد، سنندج، ماهشهر، آبادان، بجنورد و گچساران انجام شد و در این ماه عملیات وارسی منطقه شمال و شرق کشور با وارسی پروازی طرحهای پروازی فرودگاه شهید هاشمینژاد مشهد در روز شنبه ۳۰ مردادماه و وارسی پروازی سامانه VOR/DME فرودگاه بجنورد در روز یکشنبه ۳۱ مردادماه به پایان رسید.
عملیات وارسی پروازی فرودگاههای کشور در روزهای ابتدایی ماه شهریور نیز ادامه پیدا کرد و در این عملیات فرودگاههای ذیل مورد وارسی پروازی قرار گرفتند و صحت عملکرد دستگاههای ناوبری و کمکناوبری در آنها مطابق استانداردهای موجود تایید شد.
در عملیات وارسی پروازی، روز دوشنبه مورخ دوشنبه یکم شهریورماه وارسی پروازی سامانه DVOR/DME فرودگاه بیرجند، روز دوشنبه یکم شهریورماه وارسی پروازی سامانه VOR/DME فرودگاه طبس و روز سهشنبه دوم شهریورماه وارسی پروازی سامانه ILS /DME فرودگاه اصفهان انجام شد.
در این ماه همچنین با انجام عمليات وارسي پروازي سيستم کمک ناوبري ILS فرودگاه بين المللي شيراز توسط هواپيماي فلايت چک ، صحت عملکرد دستگاه تاييد شد. در ادامه این عملیات نیز مرکز وارسي پروازی و خدمات هوايی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوايي ايران، سامانههای کمک ناوبری DVOR/DME و طرحهای ورودی و خروجی مبتني بر آن در فرودگاه ياسوج را وارسی و عملياتي اعلام کرد. سامانههای مذكور با توجه به شرايط توپوگرافي استان كهگيلويه و بويراحمد، نقش حياتي در بالا بردن ايمني پروازها ايفا ميكنند.
لازم به توضیح است علیرغم محدودیتهای شرایط اپیدمی کرونا و کاهش پروازها، جهت حفظ ایمنی همین تعداد پرواز در مسیرهای پروازی کشور، فعالیتهای وارسی پروازی پیوسته در حال انجام است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خبر داد:
تعمیر آنلودر کشتی به دست متخصصان داخلی
برای اولین بار در کشور
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از تعمیر آنلودر کشتی به دست متخصصان داخلی برای اولین بار در کشور خبر داد.
محمدرضا کرجیران از تعمیر آنلودر منگان شماره یک به دست متخخصان داخلی خبر داد و گفت: این قطعه برای تخلیه بار از کشتی و سوار کردن آن بر روی کشندهها ضروری است.
وی ادامه داد: پیش از این، تعمیر این قطعه توسط متخصصان خارجی انجام میشد، اما به دلیل تحریمها، متخصصان داخلی تعمیر این قطعه را برای اولین بار بر عهده گرفتهاندو این اتفاق در کنار افزایش توان مهندسی داخلی، ارزآوری بسیاری نیز برای کشور به همراه دارد.
کرجیران توضیح داد: به دلیل ورود اشیا نامتعارف از انبار کشتی آسیب شدید به زنجیرهای نقاله بوم این آنلودر وارد شد. باز کردن زنجیرها و تعمیر آنها باید طی دو مرحله انجام گیرد. در مرحله اول حدود ۱۰۰ قطعه زنجیر باز شده و با طراحی و ساخت پایه با ابتکار پرسنل فنی جهت سهولت در صافکاری و آهنگری قطعات خم شده حدود ۷۰ قطعه آسیب دیده صافکاری یا تعویض شد.
وی افزود: پس از تعمیر زنجیرهای باز شده روی دستگاه نصب و مرحله دوم زنجیرها (۱۰۰ قطعه) باز و به تعمیرگاه منتقل شد. هم اکنون سری دوم زنجیرها ( ۸۰ قطعه) در حال تعمیر، صافکاری و تعویض قطعات آسیب دیده است که انشاالله تا روز شنبه مورخ ۲۳ شهریور روی دستگاه نصب و آماده عملیات خواهد شد.