آزمون های سراسری از سال ۱۴۰۳ هوشمند برگزار می شود
آزمون های سراسری از سال ۱۴۰۳ هوشمند برگزار می شود

    رئیس سازمان سنجش کشور گفت: از سال ۱۴۰۳ آزمون‌های سراسری به صورت هوشمند الکترونیک برگزار می‌شود. عبدالرسول پور عباس در نشست با مسئولان برگزاری آزمون‌های سراسری در قم با بیان اینکه برگزاری آزمون‌های سراسری به سمت و سوی هوشمندی و الکترونیکی شدن می‌رود، گفت: از سال ۱۴۰۳ با تحقق این نوع آزمون، هر […]

 

 

رئیس سازمان سنجش کشور گفت: از سال ۱۴۰۳ آزمون‌های سراسری به صورت هوشمند الکترونیک برگزار می‌شود.
عبدالرسول پور عباس در نشست با مسئولان برگزاری آزمون‌های سراسری در قم با بیان اینکه برگزاری آزمون‌های سراسری به سمت و سوی هوشمندی و الکترونیکی شدن می‌رود، گفت: از سال ۱۴۰۳ با تحقق این نوع آزمون، هر داوطلب می تواندهر یک ماه یا دو ماه یک بار به صورت آزمایشی در رقابت‌های علمی شرکت و شانس خود برای حضور در دانشگاه مورد نظرش امتحان کند.
او می گوید: با برگزاری آزمون‌های هوشمند، داوطلبان می‌توانند آزمونی که آزمایشی داده اند و رضایت دارند را به عنوان آزمون اصلی خود تلقی کنند.
پور عباس گفت: در جلسه با مسئولان برگزاری آزمون در قم هم، تمامی راهکار‌های مورد نظر برای برگزاری هرچه بهتر آزمون سراسری بازنگری و تاکید شد آزمون امسال به شکل شایسته‌ای برگزار شود.
او گفت: در برگزاری آزمون‌های امسال، بهترین حوزه‌های آزمونی را سازماندهی کرده ایم تا داوطلبان با امنیت کامل در این رقابت شرکت کنند.
امسال بیش از ۲۰ هزار داوطلب از استان قم در آزمون سراسری شرکت می کنند.

تسهیلات رایگان برای تعویض
موتور سیکلت‌های فرسوده

سلاجقه گفت: حداکثر ۳ ماه به دولت فرصت میدهیم تا موتور‌های قدیمی و فرسوده گازسوز شوند یا اگر بنا به تعویض آن‌ها باشد باید با تسهیلات بدون برگشت موتور‌ها تعویض شوند تا به مردم فشار وارد نشود.
سلاجقه گفت : سازمان محیط زیست یک سازمان هماهنگ کننده و ناظر بر دستگاه‌ها است، و خودش دستگاه اجرایی نیست. طی ۲۵ سال گذشته در اجرای قانون هوای پاک اراده‌ای در بین دستگاه‌ها نبوده است ، وزارت کشور به عنوان دبیر این ستاد ۶۲ حکم در زمینه اجرای قانون هوای پاک تصویب و مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای آن در نظر گرفته است.
رئیس سازمان محیط زیست گفت : از ابتدای ۱۴۰۱ موتور‌های کاربراتوری باید از رده خارج می‌شدند، که این امر برای دولت و مردم هزینه‌های بسیاری داشت، اما حداکثر ۳ ماه به دولت فرصت میدهیم تا موتور‌های قدیمی و فرسوده گازسوز شوند یا اگر بنا به تعویض آن‌ها باشد باید با تسهیلات بدون برگشت موتور‌ها تعویض شوند تا به مردم فشار وارد نشود.

 


نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱ به مصلی تهران بازگشت

سخنگوی شهرداری تهران با انتشار توئیتی خبر از لغو مصوبه شورای ترافیک و برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران داد.
محمد خانی سخنگوی شهرداری تهران گفت: نمایشگاه کتاب امسال در مصلای تهران برگزار می‌شود. تلاش می‌کنیم که از سال بعد نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار شود.
دیروز در هفتادوسومین جلسه شورای ترافیک شهر تهران، با موافقت شهردار تهران و نمایندگان وزارت کشور، پلیس راهور تهران بزرگ، شورای اسلامی شهر تهران و استانداری، برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سال جاری در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب به تصویب رسیده بود.
پیشتر پلیس راهور هم با برگزاری این نمایشگاه در مصلی و نمایشگاه بین المللی تهران به دلیل تبعات ترافیکی و اخلال در رفت و آمد شهروندان مخالفت کرده بود.

 

تهران ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: در برنامه ۱۴۰۴ و براساس هدف گذاری ما تهران باید ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تهران اتوبوس داشته باشد و این سطح سوم است.
بهرام نکاحی گفت: وضعیت عمومی ناوگان اتوبوسرانی، بسیار شکننده است و به کف خودش رسیده است.
نکاحی گفت: در سال ۱۴۰۱ یک هزار دستگاه اتوبوس توسط وزارت کشور برای تهران در نظر گرفته شده است و یک هزار دستگاه نیز قرار است از طریق بخش خصوصی تامین شود همچنین حدود یک هزار دستگاه اتوبوس کار افتاده نیز از طریق اورهال دوباره به چرخه بر میگردد. البته انجام این تعهدات به مسائل مختلفی مربوط است و امیدواریم مجموعا تا پایان سال این سه هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شود. البته باید همزمان با این افزایش پشتیبانی و مسائل مرتبط هم افزایش یابد.
به گفته نکاحی اگر بخواهیم به سطح یک و ایده آل برسیم باید در سال ۱۴۰۴ در شهر تهران ده هزار اتوبوس باشد. در حال حاضر بیش از ۵ هزار اتوبوس در تهران داریم که بخش زیادی از آن‌ها فرسوده شده و کارایی لازم را ندارد و خیلی از آن‌ها کاملا زمین گیر شده اند. میانگین تعداد اتوبوس‌هایی که در خطوط فعال هستند بین ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه است. در واقع باید برای چهار سال آینده ۵ هزار دستگاه اتوبوس وارد چرخه شود.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: علت بخشی از تاخیر‌ها ناشی از کمبود اتوبوس و بخشی هم به دلیل نقص فنی اتوبوس‌ها در بین مسیر است که باعث می‌شود شاهد تاخیر و ازدحام شویم. بازگشایی مدارس هم دلیلی برای این ازدحام در روز‌های اخیر است. تعدادی از همکاران ما نیز در چند وقت گذشته بازنشسته شده اند و این موضوع نیز علتی برای کاهش تعداد اتوبوس‌ها است. البته اقدامات برای جذب و استخدام رانندگان انجام شده و در حال گذراندن مراحل پایانی است.