مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: بر اساس مستندات واحد پایش این اداره کل روزانه ۱۴۰ هزار متر مکعب فاضلاب انسانی وارد رودخانههای رشت میشود. قربانعلی محمدپور اظهار داشت: بر اساس مستندات واحد پایش اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان روزانه ۱۴۰ هزار متر مکعب فاضلاب انسانی و ۲۴ هزار متر مکعب فاضلاب صنعتی وارد […]
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: بر اساس مستندات واحد پایش این اداره کل روزانه ۱۴۰ هزار متر مکعب فاضلاب انسانی وارد رودخانههای رشت میشود. قربانعلی محمدپور اظهار داشت: بر اساس مستندات واحد پایش اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان روزانه ۱۴۰ هزار متر مکعب فاضلاب انسانی و ۲۴ هزار متر مکعب فاضلاب صنعتی وارد رودخانههای گوهررود و زرجوب شهر رشت میشود. مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از تصفیه حدود ۲۰ درصد از فاضلابهای انسانی شهر رشت خبر داد و افزود: بر اساس مستندات واحد پایش اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان ۳۰ درصد از فاضلابهای صنعتی به صورت خام و ۷۰ درصد آن به صورت تصفیه شده به سمت رودخانههای رشت هدایت میشوند. محمدپور با بیان اینکه ۸۰ درصد فاضلابهای انسانی شهر رشت به صورت تصفیه نشده وارد رودخانههای گوهررود و زرجوب میشود عنوان کرد: البته اقدامات خوبی تاکنون برای ساماندهی فاضلابهای شهر رشت انجام شده است اما این فعالیتها با توجه به حجم مشکلات موجود به هیچ عنوان کافی نیست.
وی از عمل نکردن دستگاههای متولی امر ساماندهی فاضلاب و پسابهای شهری و صنعتی بر اساس اولویتهای تعریف شده سخن گفت و افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان به عنوان ضابط قضایی موضوع ورود فاضلاب خارج از حد استاندارد به رودخانهها و آبهای سطحی را مورد پیگیری قرار میدهد.
محمدپور معرفی مدیران بیمارستانهای شهر رشت به مراجع قضایی را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: علاوه بر این برخی از شهرداران و مدیران وقت شرکت آبفای استان گیلان نیز به علت عدم اجرای تکالیفشان برای کاهش آلایندههای ورودی به رودخانههای رشت به دستگاه قضایی معرفی شدند. محمدپور تجهیز بیمارستانهای گیلان به ویژه مراکز درمانی شهر رشت به سیستم تصفیهخانه را ضروری خواند و گفت: در حال حاضر احداث تصفیهخانه در بیمارستانهای پورسینا، ولایت و رازی رشت با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال انجام است و احتمالاً در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسند. وی با ابراز امیدواری از نصب سامانهها و پکیجهای تصفیه فاضلاب در تمامی بیمارستانهای گیلان خاطرنشان کرد: برای حذف آلودگیهای زیست محیطی به ویژه ساماندهی رودخانههای زرجوب و گوهررود به مشارکت مردم و تمام سازمانها و دستگاههای دولتی و خصوصی نیازمند هستیم. گفتنی است شکننده بودن طبیعت مناطقی چون گیلان و مازندران و برخورداری از زیست بوم گسترده و فعال می طلبد مدیران و مسئولان نسبت به آلودگی منابع زیستی و همچنین آلودگی رودخانهها و منابع زیرزمینی هوشیار تر باشند و با رها کردن فاضلاب در رودخانه به دلیل تبعات زیست محیطی آن برخورد کنند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران دربازدید سرزده ازمرکز شهیدکلانتری تهران:
رضایت مندی مشترکین ؛الویت نخست ماست
مجیدعرب فیروزجایی
مهندس مجید صدری مدیر عامل مخابرات جمهوری اسلامی ایران طی یک بازدید سرزده از امور مشترکین مرکز مخابرات شهید کلانتری منطقه ۸تهران، از نزدیک فعالیت های امور مشترکین و نحوه خدمترسانی و تکریم ارباب رجوع را بررسی کرد. در این بازدید که مهندس سیدی مدیرکل مخابرات منطقه ۸تهران؛ ملایری معاونت فنی این اداره کل، قورچیان مدیر مرکز شهید کلانتری و بیدخام مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران نیز حضور داشتند ابتدا آزاده رضایی مدیر امور مشترکین این مرکز به ارائه گزارشی پیرامون نحوه فعالیت و ارائه سرویس های جدید پرداخت. سپس مدیرعامل شرکت دراقدامی جالب و درخور تحسین بهصورت نامحسوس با ارباب رجوع سخن گفت و بی واسطه از دیدگاه شهروندان درخصوص رضایت یا نارضایتی از خدمات این مرکز آگاه شد. وی درپایان وضعیت خدماترسانی امور مشترکین مرکز شهید کلانتری منطقه ۸تهران را بسیارخوب توصیف کرد و گفت: رضایتمندی مشترکین حاصل مدیریت خوب این مجموعه است و انتظار میرود با توجه به موقعیت تجاری منطقه و جایگاه ممتاز این مرکز تلاش بیشتری در جهت فروش محصولات و همچنین رضایت مندی مشترکین صورت گیرد.
مدیر عامل شرکت مخابرات جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این بازدید با خبرنگار «جمله» در خصوص جدیدترین برنامه های این شرکت جهت ارائه سرویس به مشترکان گفت: مهمترین سرویس خدماتی مخابرات در حال حاضر ftth(پانوما) و فیبر نوری به منازل است که در تمام مناطق کشور این کار را به جد پیگیر هستیم . مهندس مجید صدری افزود: این خدمات در اختیار سازمان ها و اشخاص حقیقی و حقوقی قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه بالا بردن کیفیت سرویس های مخابراتی از اولویت این شرکت می باشد، خاطرنشان کرد: در بحث توسعه شبکه ها و بهینه سازی، کارهایی صورت پذیرفت و در مجموع ما به عنوان یک اپراتور سعی می کنیم وظیفه ای که به ما محول شده را به خوبی دهیم. مهندس صدری خاطرنشان کرد: در بخش زیرساخت و اینترنت روستایی در حوزه uso طبق برنامه های اعلامی شرکت زیرساخت، طرح هایی در خصوص مناطق روستایی فاقد تلفن ثابت داریم که به زودی به نتیجه خواهد رسید و در صددیم طبق اولویتهای وزارت ارتباطات، برنامه های خود را پیش ببریم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار «جمله» درخصوص توسعه امکانات IT در مناطق کوهستانی و دوردست یادآور شد: با بررسی وضعیت روستاهای کوهستانی اگر امکان توسعه فنی میسر باشد، طرح مخابراتی بی شک در آنجا اجرایی خواهد شد.