برگزاری کارگاه نقاشی «امام آمد» 
برگزاری کارگاه نقاشی «امام آمد» 

به گزارش جمله به نقل از مهر، ماندانا سپاسی کارشناس هنری حوزه هنری کودک و نوجوان با اعلام این خبر گفت: این کارگاه نقاشی یک روزه با هدف آموزش تکنیک‌های خلاقانه و به پاس بزرگداشت دهه فجر در دبستان «وارثان نور» تهران برگزار خواهد شد. این استاد دانشگاه افزود: در این کارگاه که روز سه […]

به گزارش جمله به نقل از مهر، ماندانا سپاسی کارشناس هنری حوزه هنری کودک و نوجوان با اعلام این خبر گفت: این کارگاه نقاشی یک روزه با هدف آموزش تکنیک‌های خلاقانه و به پاس بزرگداشت دهه فجر در دبستان «وارثان نور» تهران برگزار خواهد شد.

این استاد دانشگاه افزود: در این کارگاه که روز سه شنبه ۱۵ بهمن ماه برگزار می‌شود، مربیان منتخب در زمینه نقاشی و تصویرسازی به صورت تخصصی و با آگاهی و درک درست از دنیای کودک و هنر مشارکت دارند.

وی تاکید کرد: با حضور این هنرمندان، می‌توان شاهد بروز خلاقیت و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان در مسیر صحیح هنر باشیم و با اجرای این نوع کارگاه‌ها در ارتقا نقاشی کودکان به سمت هنر متعهد و اهداف مطلوب گام مؤثر برداریم.

 

 

نمایشگاه عکس‌هایی

 از تاریخچه عمارت باغ فردوس

مجموعه‌ای از عکس‌های مربوط به صد سال گذشته عمارت باغ فردوس که به دستور محمدشاه قاجار ساخته شده است همزمان با سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در سالن فردوس موزه سینما به نمایش درمی‌آید.

این مجموعه شامل ۱۶ عکس مربوط به دوستمحمدخان معیرالممالک، دوستعلیخان معیرالممالک، عمصت الدوله دختر ناصرالدین شاه (مالکین عمارت باغ فردوس) است.

عمارت باغ فردوس از پدربزرگ دوستمحمدخان معیرالممالک به او به ارث رسید و مراسم عروسی وی با عصمت الدوله که به عنوان پر هزینه‌ترین عروسی تاریخ ایران لقب گرفته است در این عمارت برگزار شده است.

این ‌مجموعه بعد از پیروزی انقلاب از سال ۱۳۶۱تا سال ۱۳۷۵ به عنوان مرکز اسلامی آموزش فیلم‌سازی ‌فعال بود و درسال ۱۳۸۱ موزه سینمای ایران در آن مستقر شد.

این نمایشگاه از ۱۲ بهمن تا ۲۲ بهمن در سالن انتظار سینما فردوس موزه سینما برپا خواهد بود. تصاویر این آثار از محل منابع و آرشیو موزه کاخ گلستان تامین شده است.

 

افتتاح سالن سینما اندیشه شهرکرد

در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سالن سینما اندیشه شهرکرد افتتاح شد. مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر با اعلام این خبر گفت: یکی از سیاست‌های کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی «عمومی سازی دسترسی فرهنگی» است و در همین راستا ایجاد رونق در فضاهای موجود و شناسایی، احیا و ارتقا مزیت‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی شهرها در دستور کار این موسسه است. امین عارف نیا با اشاره ضرورت ایجاد رونق در فضاهای فرهنگی افزود: یکی از راهکارهای رونق افزایی به تالارهای شهر و مجتمع‌های فرهنگی و هنری دایر کردن سالن سینما با تجهیزات به‌روز است. مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر اضافه کرد: با توجه به کمبود سالن سینما در استان چهارمحال و بختیاری و استقبال مردم شهرکرد تمهیدات لازم برای راه‌اندازی سینما در فرهنگسرای شهرکرد فراهم شد. عارف نیا گفت: فرهنگسرای شهرکرد به‌عنوان بزرگ‌ترین و مجهزترین مجتمع فرهنگی و هنری استان چهارمحال و بختیاری می‌تواند خدمات متنوع فرهنگی را به مردم شریف استان ارائه دهد. وی با اشاره به اینکه سالن اندیشه با ۲۶۴ صندلی به تجهیزات سینمایی روز مجهز شده است ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی این سالن علاقه‌مندان به آثار سینمایی بتوانند در سالنی استاندارد آخرین تولیدات سینمایی را تماشا کنند.

 

 

تعویق مجمع عمومی انجمن عکاسان ایران 

نوبت اول مجمع عمومی سال ۱۳۹۸ انجمن عکاسان ایران برای انتخاب هیات مدیره و بازرس که پیش از این اعلام شده بود، جمعه (اول آذرماه) در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود، به دلیل اختلال اینترنت برگزار نمی‌شود و به زمان دیگری موکول شد. با توجه به اینکه اعلام شده بود که نوبت اول مجمع عمومی سال ۱۳۹۸ انجمن عکاسان ایران برای انتخاب هیات مدیره و بازرس دوره چهارم به صورت اینترنتی (برای اعضای شهرستانی) و حضوری برای اعضای ساکن تهران برگزار شود و کاندیداهای هیات مدیره و بازرس امکان تبلیغات در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی داشته باشند و ضرورت دسترسی به اینترنت برای مشارکت اعضای شهرستانی و تبلیغات کاندیدها، هیات مدیره انجمن عکاسان ایران تصمیم گرفت که نوبت اول مجمع عمومی ساال ۱۳۹۸ برای انتخاب هیات مدیره و بازرس با توجه به اختلال اینترنت در روزهای اخیر، در تاریخ اول آذرماه برگزار نشود. زمان برگزاری نوبت اول مجمع عمومی سال ۱۳۹۸ انجمن عکاسان ایران برای انتخاب هیات مدیره و بازرس متعاقبا از سوی انجمن عکاسان ایران اعلام می‌شود.