اصلاح ۷۲۲ نقطه حادثه‌خیز شبکه راه‌های کشور طی ۱۰ ماهه امسال
اصلاح ۷۲۲ نقطه حادثه‌خیز شبکه راه‌های کشور طی ۱۰ ماهه امسال
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در بازه زمانی ۱۰ ماهه امسال، ۷۲۲ نقطه پرحادثه در سطح شبکه راه‌های کشور اصلاح شده است.

مجید صباغ‌زاده اظهار کرد: از مجموع هدفگذاری پروژه اصلاح ۷۵۰ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های کشور تا پایان سال ۱۴۰۳، تا دی ماه امسال رفع و اصلاح ۷۲۲ نقطه با صرف اعتبار ۷۰ هزار میلیارد ریال انجام شده و این پروژه با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۶ درصدی در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: ۲۸۹ نقطه حادثه‌خیز اصلاح شده در سال جاری جزء نقاط ابلاغی کمیسیون ایمنی راه‌های کشور و ۴۳۳ نقطه دیگر جزء پروژه‌های نیمه‌تمام سال‌های گذشته است.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از مجموع ۸۸۷ نقطه پرحادثه شناسایی شده و ابلاغی کمیسیون ایمنی راه‌ها در سال ۱۴۰۱، تاکنون ۷۰۱ نقطه رفع و اصلاح شده است.
صباغ‌زاده از هدفگذاری رفع حادثه‌خیزی نقاط مصوب باقی‌مانده این کمیسیون تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۴ خبر و ادامه داد: در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، برنامه‌ریزی لازم برای رفع و اصلاح ۱۸۶ نقطه باقیمانده در بازه زمانی یاد شده صورت گرفته است.
وی از اصلاح نقاط پرحادثه به عنوان عاملی موثر در کاهش آمار سوانح جاده‌ای و خسارات و مرگ و میر ناشی از آن‌ها و همچنین ارتقاء سطح ایمنی محورهای مواصلاتی یاد کرد.